Steun ons

Museum Willet-Holthuysen is een van de weinige plekken in de Amsterdamse grachtengordel waar bezoekers de mogelijkheid krijgen een statig dubbelpand te betreden en zich een voorstelling te maken van hoe het was om te “leven in toen”. 

Om het unieke historische interieur voor de toekomst te behouden is conservering en restauratie nodig. Dit is een kostbare zaak, waarbij het museum deels afhankelijk is van begunstigers. Met uw gift, periodieke schenking, sponsoring of nalatenschap levert u een essentiële en zeer gewaardeerde bijdrage aan de restauraties in Museum Willet-Holthuysen. 

Met onze begunstigers gaan wij een duurzame relatie aan en streven wij oprecht naar wederzijds engagement. Cultureel, maatschappelijk en zakelijk. En niet op de automatische piloot, maar onderscheidend, creatief, intensief en op maat. Voor bedrijven, groot en klein, particulieren en verzamelaars hebben wij een passend aanbod. Museum Willet-Holthuysen bedankt bij voorbaat hartelijk voor uw bijdrage!

Meer informatie? Neem contact op met Marije Fokkema - Manager Development via m.fokkema@amsterdammuseum.nl.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Amsterdam Museum, zo blijft u ook op de hoogte van de activiteiten in Museum Willet-Holthuysen.